Anmeldelse af "Vilde Rolf"

Anmeldelse af “Jagten”

00025054_jagten_plakat-dk_360

Det indtryk jeg fik af “Jagten (The Hunt)” var lidt skuffende, da jeg havde utrolig høje forventninger, men holder fast ved at den var go’, og at filmen holdte hele vejen igennem. Filmen er barsk på den måde at Lucas (Mads Mikkelsen) bliver beskyldt for at være pædofil, som rigtig er baseret på en løgn. Filmen viser meget de konflikter, der har været i børnehaver omkring pædofili. Man siger jo at børn aldrig lyver, men da det så sker, vælger man at tro på hvad de siger, også selvom den beskyldte person ikke virker til at have begået pædofili. Da byen er lille og sladderen går rundt, får Lucas derfor et dårligt rygte i byen, som gør ham utrolig upopulær blandt byens beboere. Mange af beboerne hævner sig ved vold og brutale opførelser, som går udover Lucas og hans familie.

Instruktøreren bag filmen: Thomas Vinterberg (Festen, Submarino), har virkelig lavet en tankeopvækkende film, som jeg kun finder interessant!  Mads Mikkelsen spiller i den grad rigtig godt, og personligt har jeg aldrig set ham i sådan en rolle før. Derfor synes jeg kun det er velfortjent, at han vandt Cannes-prisen for bedste mandelige hovedrolle 2012.

4 ud af 6 stjerner

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af "Vilde Rolf"